Siirry sisältöön

Valtuuston kokoukset nyt videolähetyksinä

Hattulan kunnanvaltuuston kokoukset striimataan eli suoratoistetaan jatkossa kunnan Youtube-kanavalle, jolloin kokouksia voi seurata myös esimerkiksi kotoa kannettavalta tai älypuhelimella. Lisätietoja asiasta kerrotaan aina valtuuston kokousten etukäteistiedotteessa kotisivuillamme.

Torwinen Showtekniikan toimittamaa laitteistoa testattiin ensimmäistä kertaa tositoimissa valtuuston kokouksessa 19.2.2020. Tämän kokouksen tallenne on jo nähtävissä Youtubessa.

Asia lähti liikkeelle valtuustoaloitteesta, jonka pohjalta kunnanvaltuusto teki päätöksen ja valmistelu käynnistettiin viime vuonna. Järjestelmä otettiin käyttöön samalla, kun Juteinitalon eli kirjastorakennuksen esitys- ja äänentoistotekniikkaa oltiin muutenkin uudistamassa.

Seuraava livelähetys valtuuston kokouksesta on 15.4.2020 klo 18.00 ellei toisin päätetä tai ylimääräisiä kokouksia järjestetä.

Kun uudesta tekniikasta ja toimintatavasta puhutaan, täytyy myös teknisiin haasteisiin varautua. Toivottavasti niiltä kuitenkin vältytään. Toivomme, että videoidut kokoukset herättävät kiinnostusta kuntalaisissa sekä muissa sidosryhmissämme!

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram