Siirry sisältöön

Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus tulee jälleen

Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkosto järjestää kolmesta koulutuskerrasta koostuvan peruskoulutuksen vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille Hämeenlinnan Kumppanuustalolla maaliskuussa. Verkoston toimijat ovat järjestäneet koulutuksia vuodesta 2015 lähtien ja ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa tärkeänä koulutuspolkuna vapaaehtoistoimintaan paikallisten yhdistysten toiminnassa.

Koulutus antaa osallistujille mahdollisuuden tutustua matalalla kynnyksellä paikallisten yhdistysten toimintaan ja osallistuja voi koulutuksen aikana miettiä itselle sopivaa ja mielekästä vapaaehtoistehtävää. Koulutuksen käynyt voi hakeutua verkostoon kuuluvan yhdistyksen vapaaehtoistoimintaan, mutta koulutus itsessään ei sido osallistujaa vielä mihinkään. Koulutuksessa käydään läpi vapaaehtoistoiminnan periaatteita ja käytäntöjä, vuorovaikutusta ja kohtaamista sekä tutustutaan vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksiin Hämeenlinnan seudulla. Koulutus on maksuton ja siihen otetaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkostoon kuuluvat FinFami - Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry, Rikosuhripäivystys RIKU, Kanta-Hämeen Perhetyö ry, Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry, Hämeenlinnan Kaupunki, Kanta-Hämeen Hengitys ry, Hämeenlinnan Seudun Omaishoitajat ry, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri, NAL Hämeenlinnan seutu ry, Suomen Punainen Risti Hämeenlinnan osasto, Vapaaehtoiskeskus Pysäkki, Vikto ry, Koulutetut Kokemusasiantuntijat ry ja Hämeen Setlementti.

Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus
ma 9.3. klo 17-20
ma 16.3. klo 17-19
ma 23.3. klo 17-19

Paikka: Kumppanuustalo (Kirjastokatu 1, 13100 Hämeenlinna)
Ilmoittautumiset ja tiedustelut ke 4.3. mennessä: terhi.tikkala@hameenlinna.fi tai puh. 040 707 2046

Sähköinen ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/tzjGEzRs41HKqeCH9

MLL - vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus

Viim. päivitetty 24.2.2020

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram