Siirry sisältöön

Pihlajalinnan koronatiedote

16.3.2020

Koronatiedote

 

COVID-19 –epidemiasta saat hyvin tietoa THL:n sivuilta osoitteesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19.

Hidastaaksemme koronaviruksen leviämistä, olemme peruneet kaikki kiireettömät ajat avosairaanhoidosta, neuvolasta, fysioterapiasta ja kouluterveydenhuollosta 16.3 alkaen. Suunterveyden osalta kiireettömät ajat perutaan 17.3 lähtien.

Terveysasemallamme on kaksi erillistä kiirevastaanottoa, jonne varataan aika puhelimitse:

  • hengitystiepotilaiden kiirevastaanotto
  • muiden potilaiden kiirevastaanotto

 

Huomioithan opastekyltit terveysasemalla!

Kaikki yhteydenotot terveysasemalle tapahtuu puhelimitse ajanvarausnumerosta 03-254 3300.

Lisäksi olemme perustaneet erillisen puhelin neuvonnan (alkaa 17.3.), joka palvelee 10-18 puh.: 050 353 9894. Siellä vastataan kysymyksiin COVID-19 infektiosta.

Epidemian rajoittaminen on olennaista asukkaiden turvallisuuden ja terveydenhuollon toimintavarmuuden takaamiseksi. Tämän takia pyrimme hoitamaan mahdollisimman paljon asioita puhelimitse.

Tarvittavat neuvolakäynnit pyrimme järjestämään kotikäynteinä tai erillisessä tilassa terveysasemalla. Neuvolatyöntekijämme ohjeistavat kyseisiä asiakkaita toimintakäytännöistä. Huomioithan opastekyltit.

Pappilanniemen vuodeosastolla olevat henkilöt ovat usein iäkkäitä ja heillä on usein hengitystie-, sydän- tai syöpäsairauksia. Tämän vuoksi he ovat erityisen herkkiä COVID-19 infektiolle. Olemme asettaneet vierailukiellon Pappilanniemen vuodeosastolle 13.3.2020 alkaen toistaiseksi. Sen sijaan, että tulisit tapaamaan läheistäsi, pyydämme sinua soittamaan hänelle. Jos hänellä ei ole omaa puhelinta, voit soittaa yksikön numeroon. Mikäli läheisesi on saattohoidossa, sovimme yhdessä, kuinka voit olla läheisesi luona.

Pahoittelemme näistä muutoksista johtuvaa haittaa tavanomaiseen toimintaan. Nämä ovat kuitenkin välttämättömiä asiakkaiden turvallisuuden ja terveydenhuollon toimintavarmuuden takaamiseksi. Pyydämme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tänä poikkeavana aikana.

 

Ystävällisin terveisin,
Arvo Haapanen. aluejohtaja

Viim. päivitetty 16.3.2020

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram