Siirry sisältöön

Tule mukaan laatimaan turvallisen liikkumisen pelisääntöjä Parolaan – vastaa kyselyyn ja osallistu virtuaalityöpajaan

Osana Parolan koulukampuksen kehittämistä Hattulan kunta on käynnistänyt Suomen turvallisin koulu -hankkeen. Tarkoituksena on sitouttaa asukkaat, koululaiset ja vanhemmat hankkeeseen liittyviin liikennejärjestelyihin ja liikkumiseen siten, että yhteisistä pelisäännöistä muodostuu käytäntö koulun laajennuksen toteutuessa.

 

Parolan kouluissa opiskeleville ja työskenteleville, oppilaiden vanhemmille, koulutilojen iltakäyttäjille sekä Parolan koulukampuksen lähialueen asukkaille on avattu liikkumiskysely, joka on avoinna 12.4.2020 asti. Vastaamiseen kuluu n. 5-10 minuuttia. Kyselyyn: https://app.maptionnaire.com/en/7673/

 

Lisäksi 21.4. järjestetään etätyöpaja, jossa ideoidaan yhdessä alueen tulevaa liikkumista eri käyttäjien näkökulmista. Ilmoittaudu mukaan 12.4. mennessä: https://webropol.com/s/pelisaannot20200421. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki ja tarkemmat ohjeet osallistumiseen.

 

Lue kyselystä ja työpajasta lisää täältä.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram