Siirry sisältöön

Tule mukaan laatimaan turvallisen liikkumisen pelisääntöjä Parolaan

Osana Parolan koulukampuksen kehittämistä Hattulan kunta on käynnistänyt Suomen turvallisin koulu -hankkeen, jonka tavoitteena on ideoida koulumatkojen liikkumista yhteistyössä koululaisten ja alueen asukkaiden kanssa. Tarkoituksena on sitouttaa asukkaat, koululaiset ja vanhemmat hankkeeseen liittyviin liikennejärjestelyihin ja liikkumiseen siten, että yhteisistä pelisäännöistä muodostuu käytäntö koulun laajennuksen toteutuessa. Tällöin kouluun liikutaan turvallisesti, alueen asukkaat huomioon ottaen. Hanke toteutetaan vuoden 2020 aikana Traficomin liikenneturvallisuuden valtionavustushankkeena. Konsulttina työssä toimii Ramboll Finland Oy.

Lue koko tiedote tästä

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram