Siirry sisältöön

Ensimmäinen Hattula aiheinen Mestarien maa -jakso esitetään maanantaina

Ensimmäinen Hattula aiheinen jakso nähdään Elixir TV:n tuottamassa Mestarien maa -sarjassa maanantaina 27.4 klo 20. Ohjelma näkyy Alfa TV kanavalla. Tässä jaksossa Hattulasta nostetaan esiin etenkin frisbeegolf, jonka harrastamiseen meillä on hyvät puitteet!

TV jakso on osa Elixirin ja Hattulan yhteistyötä. Vuoden 2020 aikana Hattulan kunta panostaa entistä vahvemmin liikuntaopastukseen ja liikkumaan kannustamiseen!

 

TEAM HATTULA projektin aikana julkaisemme matalan kynnyksen opetusvideoita eri lajeista ja niiden yhteydessä tarjoamme tietoa liikkumisen mahdollisuuksista ja ajankohtaisista asioista Hattulassa. Opetusvideot on kuvannut Elixir CMS Oy mukana olevista paikkakunnista, joita Hattulan lisäksi ovat mm. Ylitornio, Riihimäki, Myrskylä sekä Alajärvi.

 

Toivomme, että säännöllisesti julkaistavat TEAM HATTULA videot innostaisivat kuntalaisia kokeilemaan kenties uusia lajeja ja lisäämään liikunnan osuutta arjessaan. Liikunta tunnetusti lisää hyvinvointia ja auttaa jaksamaan entistä paremmin. Toivomme myös, että kuntalaiset jakaisivat omia liikuntavideoitaan esimerkiksi kommentoimalla julkaisemiamme opetusvideoita tai Instagramissa merkitsemällä mukaan @hattulan_kunta ja käyttämällä tunnusta #teamhattula.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram