Siirry sisältöön

StreetO ratoja kuntien ja suunnistusseurojen yhteistyönä

Hattulan kunnan, Hämeenlinnan Liikuntahallien ja paikallisten suunnistusseurojen yhteistyönä on nyt toteutettu matalan kynnyksen Street-O suunnistusratoja, jotka ovat kaikille avoimia.

 

 

Omatoimi Street-O on lähiympäristössä tapahtuva, helposti lähestyttävä tapa kokeilla suunnistusta joko omatoimisesti tai esimerkiksi koko perheen voimin. Liikkua voi esimerkiksi kävellen, polkupyörällä, juosten tai vaikkapa apuvälinettä käyttäen. Rasteilla ei ole rastilippua, leimasimia tai mitään muutakaan - havaittavaa, vaan rasteilla käyminen varmistetaan vastaamalla kysymyksiin. Kysymyksien vastaukset selviävät oikeassa paikassa ympärille katselemalla.

 

Tällä hetkellä avoimena on Hattulan Parolan alueen rata ja ensi viikolla palveluun avautuu Hämeenlinnan ratoja. Radat ja vastausjärjestelmän ovat avoinna toukokuun loppuun, jonka jälkeen tulokset julkaistaan ja kaikkien vastanneiden kesken suoritetaan arvonta.

 

Tarkemmat ohjeet löytyvät Liikuntahallien internetsivuilta www.liikuntahallit.fi/streeto 

Kaikkien StreetO reittien kartat löydät TÄÄLTÄ

 

Metsäsuunnistusmahdollisuuksia on viikoittain vaihtuvilla Hämeen Sanomien viikkorasteilla. Kartat niihin löytyvät www.hsrastit.info

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram