Siirry sisältöön

TEAM HATTULA pyöräily -kampanja toukokuussa

TEAM HATTULA haastaa Sinut keräämään virtuaalisen joukkueen pyöräily-kampanjaan!

Kokoa 2-5 hengen joukkue, jonka kesken keräätte pyöräilykilometrejä. Mukaan voi tulla milloin vain, mutta osallistuminen vaatii ilmoittautumisen (linkki alla).

Kampanja on käynnissä pe 1.5 - su 31.5. Joukkuejäsentä kohti eniten kilometrejä keränneet joukkueet PALKITAAN! Pyörämyynti Hatunen ja Parolan Pyörähuolto lahjoittavat molemmat 100 euron lahjakortin ja sähköpolkupyörän viikoksi ilman vuokramaksua. Lisäksi Hattulan liikuntatoimi lahjoittaa yhden 100 euron lahjakortin. Palkitsemme parhaan ryhmän 100 €:n lahjakortilla ja arvomme kaksi 100 €:n lahjakorttia osallistuvien ryhmien kesken.

Pyöräilykampanjassa kerätään kilometrejä pyöräillen. Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta, mutta haluat mukaan, niin 1h kevyttä liikuntaa vastaa 10:tä kilometriä (esim. kävely) ja 1h reipasta liikuntaa 15:tä kilometriä (esim. juoksu).

Sairaana ei tule urheilla ja liikkumisessa tulee noudattaa voimassaolevia viranomaismääräyksiä.

Hallitus on määrännyt minimoimaan ihmiskontaktit, eikä tämä kampanja ole syy poiketa tästä velvoitteesta. Liikuntasuoritteet tehdään joko yksin tai samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten kanssa. Korostamme joukkueen liikkuvan yhdessä vain virtuaalisesti.

TEAM HATTULA Pyöräily -kampanjaan ilmoittautuneille joukkueille tulee linkki tulosten ilmoittamista varten.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 

Lisätietoja
Atte Peltola
Hattulan liikunta- ja vapaa-aikatoimi
050 400 2637
atte.peltola@eduhat.fi

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram