Siirry sisältöön

Hattula panostaa nuorten työllistymiseen - kesätöitä organisoitu uudella tavalla

Hattulassa nuorten työllistäminen nähdään ensiarvoisen tärkeänä asiana ja kunnassa on tehty päätös siitä, että mahdolliset YT-neuvottelut eivät vaikuta nuorten kesätyöpalkkaukseen. Tämä on loistava osoitus työntekijä- ja työnantajatahojen osalta yhteistyöstä, jota Hattulan strategiassakin tavoitellaan.

 

Kunnassa on myös tehty ketteriä ratkaisuja koronarajoitteiden poissulkemien työpaikkojen korvaamiseksi. Uusina toimintoina kuntaan palkataan nuoria kesätoimittajiksi, Ahorannan keväthuoltoon ja Kuusitien puiston lapsiparkkiin. Myös yrittäjille jaettavan kesätyötuen hakuaikaa jatkettiin ja tuen määrää nostettiin niin, että yksi yritys voi palkata entisen kahden sijaan nyt enintään neljä nuorta. Näiden toimenpiteiden tavoitteena on saada yhtä monta nuorta työllistettyä kuin viime vuonna.

 

Lisätietoja yritysten kesätyötuesta saa tästä linkistä: http://tinyurl.com/hattulankesatyotuki

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram