Siirry sisältöön

Nurtsi.fi ja nuorisotyön kesä

Nurtsi.fi - Nuorten Hattula on kunnan nuorisopalveluiden ylläpitämä uusi nuorten sivusto. Nurtsi.fi sivustolta löytyy ajankohtaisin tieto nuorisotyön toiminnoista, nuorisotyön artikkeleita, nuorten omia juttuja sekä yhteystiedot. Sivustoa kehitetään aktiivisesti, palautetta voi jättää alapalkista löytyvällä lomakkeella.

 

Kesän ohjelmaa

Ahorannan kesäleirit toteutetaan tänä vuonna loppukesästä. Lasten (7-10v.) Survival-leiri järjestetään 28.-30.7. ja varhaisnuorten (10-13v.) Survival-leiri 3.-6.8.2020. Selviytyjä-teemaiset leirit täyttyivät salamannopeasti, mutta Hattulan seurakunnan Tömäjärven toimintapäivissä voi olla vielä tilaa!

Nuorisotila Piippu sulki ovensa koronaepidemian vuoksi maaliskuussa ja on kiinni edelleen syksyyn asti. Tila avataan koulujen alun jälkeen perjantaina 14. elokuuta. Vaikka nuorisotilat ovat kiinni kesällä, nuorisotyöntekijöihin voi törmätä iltaisin Parolassa kun jalkaudumme kohtaamaan nuoria ulkona. Moikataan kun nähdään!

 

Kesätöistä

Nuorisotyön koordinoimat kunnan kesätyöt pyörähtävät käyntiin heti kesäkuun alusta. Poikkeustilanteesta johtuen osa aiemmin suunnitelluista kesätyöpaikoista on jouduttu perumaan kevään aikana.

Halusimme kuitenkin löytää mahdollisimman monelle hattulalaiselle nuorelle hommia kesäksi ja nuorisotyö järjesti vielä toukokuussa lisää työpaikkoja kunnan kesätöiden piiriin.

Uudet paikat on täytetty kunnan kesätyöhaussa mukana olleiden joukosta, onnittelut valituille. Aurinkoista kesää!

 

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram