Siirry sisältöön

Uusi StreetO rata julkaistu!

Nihattula-Sattula rata on valmistunut jo aiemmin julkaistun Parolan alueen StreetO radan jatkoksi.

Omatoimi Street-O on lähiympäristössä tapahtuva, helposti lähestyttävä tapa kokeilla suunnistusta joko omatoimisesti tai esimerkiksi koko perheen voimin.

Täältä löydät kaikki Hattulan ja Hämeenlinnan StreetO radat

Street-O suunnistusradat ovat kaikille avoimia. Liikkua voi esimerkiksi kävellen, polkupyörällä, juosten tai vaikkapa apuvälinettä käyttäen. Rasteilla ei ole rastilippua, leimasimia tai mitään muutakaan – havaittavaa, vaan rasteilla käyminen varmistetaan vastaamalla kysymyksiin. Kysymyksien vastaukset selviävät oikeassa paikassa ympärille katselemalla.

 

Radat on toteutettu Hattulan kunnan, Hämeenlinnan Liikuntahallien ja paikallisten suunnistusseurojen yhteistyönä. Radat ja vastausjärjestelmä ovat avoinna toukokuun loppuun, jonka jälkeen tulokset julkaistaan ja kaikkien vastanneiden kesken suoritetaan arvonta.

 

Tarkemmat ohjeet löytyvät Liikuntahallien internetsivuilta www.liikuntahallit.fi/streeto 

 

 

PS.
Metsäsuunnistusmahdollisuuksia on viikoittain vaihtuvilla Hämeen Sanomien viikkorasteilla. Kartat niihin löytyvät www.hsrastit.info

 

 

 

 

 

 

 

Viim. päivitetty 13.5.2020

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram