Siirry sisältöön

Uusin StreetO-reitti Lepaa-Tyrväntö julkaistu!

Jälleen on avattu uusi StreetO-reitti. Reitillä on 17 rastia, jotka sijoittuvat Lepaalta aina Petäykseen asti. Lepaa-Tyrvännön reitti on neljäs StreetO-reitti Hattulassa.

Aiemmin on julkaistu reitit Pekolaan, Parolaan ja Nihattula-Sattulaan. Hämeenlinnassa on julkaistu kaksi reittiä, keskustaan ja Hätilään.

 

Omatoimi StreetO on lähiympäristössä tapahtuva, helposti lähestyttävä tapa kokeilla suunnistusta joko omatoimisesti tai esimerkiksi koko perheen voimin.

Kaikki StreetO-reitit ja kysymykset löytyvät linkistä: www.liikuntahallit.fi/street-o

 

StreetO-suunnistusradat ovat kaikille avoimia. Liikkua voi esimerkiksi kävellen, polkupyörällä, juosten tai vaikkapa apuvälinettä käyttäen.

StreetO:ssa pärjää ilman kompassia. Rastit ovat teiden tai polkujen varsilla. Kartat ja kysymykset voi tulostaa kunnan sivuilta löytyvän linkin kautta.

Rasteilla ei ole rastilippua, leimasimia tai mitään muutakaan havaittavaa, vaan rasteilla käyminen varmistetaan vastaamalla kysymyksiin.

Kysymyksien vastaukset selviävät oikeassa paikassa ympärille katselemalla. Suunnistukseen käytetyllä ajalla ei ole mitään merkitystä, koska aikaa ei oteta.

 

Radat on toteutettu Hattulan kunnan, Hämeenlinnan Liikuntahallien ja paikallisten suunnistusseurojen yhteistyönä. Lepaa-Tyrväntö-reitin vastausjärjestelmä on avoinna kesäkuun loppuun asti, jonka jälkeen tulokset julkaistaan ja kaikkien vastanneiden kesken suoritetaan arvonta. Nihattula-Sattula-reitti on avoinna kesäkuun puoliväliin asti.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram