Siirry sisältöön

Kouluissa valmistauduttu lukuvuoden alkuun

Uusi lukuvuosi alkaa kouluissa tiistaina 11.8. Koulut ja päiväkodit aloittavat toimintansa normaalisti ja opetus järjestetään lähiopetuksena. Opetuksessa huomioidaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön antamia suosituksia. Kouluilla huolehditaan hygieniakäytänteistä, tehostetaan edelleen siivousta ja pyritään oppimistilojen väljyyteen tilajärjestelyillä.

Mahdollisista poikkeuksellisista opetusjärjestelyistä tiedotetaan erikseen tilanteen niin vaatiessa. Noudatamme kansallista ohjeistusta ja kunnan terveysviranomaisten päätöksiä. Poikkeukselliset opetusjärjestelyt merkitsevät etäopetusta, ryhmien uudelleen muodostamista, tilojen uudelleen järjestelyjä. Koulukohtaisia varautumissuunnitelmia on tehty mahdollisten poikkeusjärjestelyjen varalle.

On tärkeää, että kouluun ei tulla sairaana ja, että jokainen noudattaa annettuja ohjeita ja suosituksia. Teemme yhdessä lukuvuodesta turvallisen!

Viim. päivitetty 5.8.2020

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram