Siirry sisältöön

Haljamin kota avattu

Haljamin kota vihittiin virallisesti käyttöön keskiviikkona 9.9. Marjahatun päiväkodin metsäeskarit saivat kunnian toimia nauhan leikkaajina vs kunnanjohtaja Pekka Järven johtamassa avausseremoniassa.

 

 

Kota sijaitsee pururadan parkkipaikan vieressä (Haljamintien 27) ja sinne on esteetön pääsy. Tulipaikan lisäksi kodasta löytyy sähkövalaistus sekä infrapunalämmitys. Varausavaimella on myös pääsy kodan vieressä oleviin puucee käymälöihin. Huomaathan, että alueella ei ole juoksevaa vettä eikä käsienpesu mahdollisuutta.

 

Virallisten avajaisten myötä kota avataan nyt järjestöjen ja yksityisten kuntalaisten käyttöön varausperiaatteella. Hattualaisille yleishyödyllisille yhteisöille kodan varaaminen on ilmaista, muille tahoille varaus maksaa 7 € / tunti.

 

Varaukset

toimisto.tekninen@hattula.fi

 

 

Lisätietoja varauksista ja kodan varustelusta

[person_card id="853" /]

Viim. päivitetty 10.9.2020

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram