Siirry sisältöön

Hattulan hurmaavat yritysryhmähanke lisää matkailualan yrittäjien yhteistyötä

Hattulan Hurmaavat yritysryhmähanke toteutetaan 1.5.2020 - 30.4.2022 Hattulan kunnan ja neljän yritysryhmään kuuluvan matkailualan yrityksen yhteistyönä. Hankkeen avulla Lepaan Matkailu Oy, Hatusen Liikenne Oy, Hattula Golf Oy ja Inkalan Kartano tekevät Hattulaa tunnetuksi, täydennyskouluttavat itseään sekä luovat alueelle uudenlaista matkailupalvelujen palvelutarjotinta.

 

Hanke on ennen kaikkea osoitus siitä vahvasta yhteen hiileen puhaltamisen mentaliteetista, joka hattulalaisilla matkailualan yrittäjillä on. Yhteistyön tavoitteena on keskinäisen verkostoitumisen kautta myös auttaa toisiaan - tukea, kannustaa, neuvoa ja yhdessä kehittää palveluja hankkeen aikana.

 

Maaseudulla toimivat yritykset elävöittävät maaseutua ja luovat hyvinvointia laajemmin kaikille alueen yrittäjille, tuomalla asiakkaita ostamaan myös alueen muita palveluja. Yrittäjät uskovat, että alueen matkailua kehittämällä luodaan elinvoimaa edistäviä vaikutuksia koko alueelle.

 

Lisätietoja antaa

Tiina Heinonen

hankeasiantuntija

ProAgria Etelä-Suomi

0400 353 419

tiina.heinonen@proagria.fi

 

 

Lepaan Matkailu Oy tarjoaa ruoka-, kokous-, majoitus- ja ohjelmapalveluja yksityisille, ryhmille sekä yritysasiakkaille kartanon tiloissa sekä yhteistyössä muiden Lepaalla sijaitsevien yritysten kanssa.

 

Hatusen Liikenne Oy on tilausajoihin ja kuljettajien jatkokoulutuksiin erikoistunut liikenneyritys. Yritys tarjoaa laadukkaita kuljetuksia tyylikkäällä ja turvallisella kalustolla.

 

Hattula Golf Oy on yhdeksänreikäinen huippukenttä vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Hämeenlinnasta. Kentällä pelataan rentoa golfia ja klubitalo palvelee niin yksityisiä pelaajia kuin suurempia ryhmiä kokous- ja ravintolatiloineen.

 

Inkalan Kartano Oy on kuuluisa laadukkaasta maalaiskeittiöstään: meillä herkutellaan muun muassa aidolla ja maistuvalla lähiruoalla. Inkalan Kartano on palkittu Hämeen maistuvimpana ruokaelämysten tuottajana ja vuoden yrittäjänä. Kartanossa järjestetään niin kokouksia, seminaareja, juhlia kuin illanistujaisiakin.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram