Siirry sisältöön

Piritta Kovero ja Ranja Kiiski palkittiin parhaasta henkilökunnan esityksestä talouden tasapainottamiseksi

Keväällä kunnan työntekijöiltä pyydettiin ehdotuksia talouden tasapainottamiseksi. Samalla luvattiin palkita paras esitys. Piritta Kovero ja Ranja Kiiski olivat tutkineet omia toimintojaan ja esittivät toimenpiteitä, joilla ruokahuollon ja siivouspalveluiden kustannustehokkuutta voidaan parantaa. Ehdotus oli euromääräisiltä vaikutuksiltaan merkittävä.

 

Vs. kunnanjohtaja Pekka Järvi korosti puheessaan sitä, kuinka Pirittan ja Ranjan esitys osoitti juuri sitä innovatiivisuutta ja ammattitaitoa, jota kunta tarvitsee talouden tasapainottamisen onnistumisessa. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Matti Puotila vuorostaan korosti lojaaliuden ja luottamuksen merkitystä talouden tasapainottamisessa, josta palkittujen kehittämisote oli oiva esimerkki.

 


Piritta Kovero (edessä vasemmalla) ja Ranja Kiiski (edessä oikealla) palkitsemistilaisuudessa.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram