Siirry sisältöön

Alle 20 vuotiaiden harrastustoiminta mahdollistetaan myös sisätiloissa

Kanta-Hämeen pandemiaryhmä suosittelee kunnille alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastusten mahdollistamista myös sisäliikuntatiloissaan. Toiminta suositellaan järjestettäväksi erillisissä, alle 10 henkilön ryhmissä.

 

Suositusten mukaisesti alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaa voi järjestää kunnan omistamissa tiloissa  11.1.2021 alkaen. Kunnan järjestämä alle 20 -vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu maanantaista 11.1 alkaen, mukaan lukien avoin nuorisotilatoiminta ja Combo -pelitoiminta.

 

Toimintaa järjestettäessä noudatetaan alla olevia ohjeita tässä järjestyksessä.

  1. Aluehallintoviraston 5.1.2021 tekemän päätöksen mukainen kokoontumisrajoitus on 10 henkilöä (sisältäen kaikki toimintaan osallistuvat henkilöt: harrastajat, valmentajat, huoltajat jne).
  2. THL:n 1.9.2020 antama ohjeistus turvaväleistä
  3. Tarkistakaa oman lajiliiton antamat ohjeet.

 

Harrastuspaikat oheistiloineen ovat eri kokoisia, joten ohjeiden soveltaminen ei ole aina helppoa. Tässä muutama ajatus avuksi ja ohjenuoraksi.

  1. Pienissä sisäsaleissa 10hlöä / sali
  2. Isoissa liikuntatiloissa (Juteini, yhteiskoulun salit), jotka on väliverhoin jaettavissa = 10 hlö/osasali
  3. Muussa harrastustoiminnassa yli 10 hengen ryhmät tulee jakaa tilojen eri osiin, niin etteivät ryhmät sekoitu.

 

Huom! pukuhuoneissa tai käytävilläkään tämä 10hlön kokoontumisraja ei saa ylittyä. Ja jos samassa tilassa toimii useampi 10hlön ryhmä niin nämä ryhmät eivät saa sekoittua.

 

Toiminnan järjestäjä (seura, yhteisö tms.) on vastuussa siitä, että toiminta täyttää Aluehallintoviraston ja THL:n vaatimukset.

 

Viim. päivitetty 8.1.2021

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram