Siirry sisältöön

Hattulan kunta jatkaa alle 20-vuotiaiden harrastustilojen sulkua STM:n ja Kanta-Hämeen pandemiaryhmän suositusten mukaisesti

Epidemiatilanne ei ole helpottanut Hattulassa, päinvastoin. Viimeisen viikon aikana tartuntoja on ollut lasten ja nuorten keskuudessa mm. Marjahatun päiväkodissa, Pekolan koulussa ja Parolan yhteiskoulussa. Todettuja tartuntoja on ollut viime viikon tiistaista lähtien 17. Tämä on yksittäisen viikon suurin tartuntamäärä koko epidemian aikana. Noin puolet sairastuneista on ollut lapsia ja nuoria.

 

Harrastustilojen avaamisesta pääkaupunkiseudun tapaan on keskustelut paikallisten liikuntaseurojen kanssa ja huoli tautitilanteen kehityksestä on yhteinen. Sitoutuneisuus terveysviranomaisten määrittelemiin suojatoimiin on yhteisömme voimavara. Parolan Visalle ja Pekolan Iskulle kiitos toimivasta yhteistyöstä.

 

Kunta tiedostaa, että kriisit kasvattavat eriarvoisuutta, jota harrastustoiminnan vapauttamisella voidaan ehkäistä. Myös Hattulassa huoli lasten ja nuorten harrastusten rajoitusten pitkäkestoisista vaikutuksista on suuri. Kunta tarkastelee alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnan rajoituksia viikoittain. Toistaiseksi kannustamme harrastusten järjestäjiä toteuttamaan harrastustoimintaa ulkona, huolellisesti turvatoimia noudattaen ja alle 10 henkilön ryhmissä.

 

Epidemian torjunta on meidän kaikkien yhteinen tehtävä; muistetaan turvavälit, maskit ja hygienia sekä hakeutuminen koronatestiin pienimmästäkin hengitystieinfektion oireesta.

 

 

Katso myös

 

Kanta-Hämeen pandemiaryhmän tiedote 29.1.2021

 

Kanta-Hämeen pandemiaryhmän tiedote 19.1.2021

 

THL:n ajankohtaista tietoa koronaviruksesta sivusto

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram