Siirry sisältöön

Miia Nuuttila valittu Hattula-Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtajaksi

Hattula-Kiinteistöt Oy:n hallitus on nimennyt 1.1.2021 lähtien toimitusjohtajaksi Miia Nuuttilan. Nuuttila on toiminut yhtiössä vs. ja vt. toimitusjohtajana useassa pätkässä 12.6.2019 lähtien. Sitä ennen Nuuttila on toiminut yhtiössä isännöitsijänä.

Hattula-Kiinteistöt Oy on voittoa tavoittelematon, kunnan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiö isännöi omistamiaan asuinkiinteistöjä. Kiinteistöissä on vuokrahuoneistoja tällä hetkellä noin 320 Parolan ja Katinalan alueella. Osa huoneistoista on suunnattu ensisijaisesti ikäihmisille tai nuorille.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram