Siirry sisältöön

Kanta-Hämeen koronarokotukset -verkkosivusto

Rokotustilanne ja niiden järjestäminen elää koko ajan rokotteiden saatavuuden mukaan. Jotta kantahämäläisillä olisi mahdollisuus saada mahdollisimman ajantasainen tieto koronarokotusten etenemisestä, päätettiin koota tiedot maakunnan yhteiselle verkkosivulle. Kanta-Hämeen koronarokotukset -verkkosivusto auttaa löytämään ajantasaisen tiedon omasta rokotusajankohdasta ja paikasta. Sivustolle päivitetään aina viimeisin arvio tai tieto rokotusaikataulusta.

 

Sivuston suora osoite on www.koronarokotuksetkantahame.fi

 

Sivustolla on kuvattu kuntakohtaisesti THL:n määrittelemän rokotusjärjestyksen mukainen jaottelu, jonka valitsemalla saa arvion ajankohdasta, koska oma vuoro on. Sivustolle avataan aina linkki kuntakohtaiseen ajanvaraukseen, kun rokotetta on saatavilla ja ajanvaraus mahdollista.

 

Hattulassa rokotusvuorossa ovat yli 80-vuotiaat ja samassa taloudessa asuvat omaishoitajat ja ikääntyneet. Ajanvaraus tapahtuu puhelimitse numerosta 050 4166259. Puhelinajanvaraus on auki maanantaista perjantaihin klo 9-12 sekä klo 13-15. Rokoteaikoja annetaan rokotteiden saatavuuden mukaan. Ajankohtaisimman tiedon löydät aina osoitteesta www.koronarokotuksetkantahame.fi

 

Katso myös

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin tiedote Kanta-Hämeen koronarokotukset -verkkosivustosta

Viim. päivitetty 16.2.2021

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram