Siirry sisältöön

Hämeenlinnan kantakaupungin kunnaneläinlääkärivastaanotto palvelee myös Hattulan asiakkaita

Hämeenlinnan kantakaupungin kunnaneläinlääkäri alkaa jälleen palvella eläinasiakkaita! Kunnaneläinlääkäri tarjoaa perus terveyden- ja sairaanhoitopalveluita hevosille, lehmille ja muille suureläimille tila- ja tallikäynteinä sekä pieneläimille ajanvarausperusteisesti vastaanotolla osoitteessa Suomen Kasarmi 20. Eläinlääkäreinä toimivat Sanna Pasma ja Nina Koskinen. Kunnaneläinlääkärivastaanotto on tarkoitettu myös Hattulalaisille.

Ajanvaraus ja tiedustelut arkisin klo 08–09 numerosta 0503320546. Muina aikoina kiireellistä eläinlääkäriapua vaativissa tapauksissa kuuntele vastaajassa oleva toimintaohje eläinlääkärin tavoittamiseksi.

Lisätietoja: Sanna Pasma, kunnaneläinlääkäri, puh. 050 332 0546, sanna.pasma@hameenlinna.fi

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram