Siirry sisältöön

ULKOÄÄNESTYS VAALIPÄIVÄNÄ 13.06.2021 KLO 14:00-18:00

Tartuntatautilääkärin määräämässä karanteenissa tai eristyksissä olevan henkilön äänestys vaalipäivänä vaalipaikalla on mahdollista siinä tapauksessa, että hän on oireeton ja suojautuu asianmukaisesti kasvomaskilla. Ko. henkilöt voivat ilmoittautua etukäteen ulkoäänestykseen soittamalla vaalihuoneiston ovella olevassa ilmoituksessa olevaan puhelinnumeroon.

Ulkoäänestys on käytössä jokaisella neljällä äänestyspaikalla klo 14:00-18:00. 

Äänestys toteutetaan siten, että kaksi vaalitoimitsijaa ja vaaliavustajatulevat vastaanottamaan ko. henkilön äänestyksen ulos (vaaliteltta sisäänkäynnin lähellä). Äänestyksessä on huomioitava yli kahden metrin turvavälit. Vaalisalaisuus turvataan niin, että henkilön merkittyä äänestysnumeronsa vaalilippuun, toimitsija leimaa taitetun vaalilipun, äänestäjä sulkee leimatun lipun vaalikuoreen, jonka vaaliavustaja käy pudottamassa uurnaan. Äänestäjä ei missään vaiheessa tule sisälle vaalihuoneistoon.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram