Siirry sisältöön

Yhteistyö on voimaa – Hattula yhdessä!

Talkootyö on suuri voimavara, joka ei Hattulasta onneksi ole mihinkään kadonnut. Viime aikoina aktiiviset kuntalaiset ovat aikaansaaneet asioita, joista me kaikki voimme nauttia. Pelkolan kiekkokaukalo on kunnostettu, Lepaalle valmistuu kylälato ja viimeisimpänä on Eerolan rantaan noussut kota, nämä vain esimerkkeinä.

 

Eerolan rannassa Saaren-Tenhiälän osakaskunnan puuhamiehet kunnostivat uimarannan, venepaikkoja ja parkkipaikan. Kyläyhdistyksen, vanhempainyhdistyksen ja osakaskunnan jäsenet pystyttivät talkoilla kodan, jonka hankintakustannuksissa kunta tuki. Kyläyhdistyksen energiset naiset hoitivat kodan pintakäsittelyn K-raudan lahjoittamalla puusuojalla. Tekemisen ilo yhdisti ihmisiä ja sitä voi ihailla oheisista valokuvista.

 

 

Jotta tämä iloinen ja tuloksekas talkoohenki kukoistaisi myös jatkossa, järjestettiin Petäyksessä viime lauantaina järjestöpäivä, missä kunta opasti seuroja, yhdistyksiä ja muita yhteisöjä kohti yhteistä tekemistä. Käynnissä olevan Hattula Yhdessä-hankkeen tavoite on aikaansaada ”positiivista pöhinää” ympäri kuntaa.

 

Ohessa muutamia kuvia Eerolan rannasta.

 

Aktiivista syksyä toivoo Hattulan kunta!

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram