Siirry sisältöön

Korona-altistuksia nuorten keskuudessa

Parolan nuorisotila Nurtsilla on voinut altistua koronavirukselle maanantaina 1.11.2021 klo 17-20 välillä.

Myös Parolan Yhteiskoulussa, etenkin 7-luokkalaisia, on voinut altistua koronavirukselle 2.11. ja 3.11.2021.

Varmuudella altistuneisiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti ja muutamia nuoria on asetettu karanteeniin. Mahdollinen oleskelu mainituissa paikoissa ei aiheuta muille nuorille, heidän läheisilleen tai henkilökunnalle mitään välittömiä tutkimustarpeita tai toimenpiteitä. Omaa terveydentilaa on kuitenkin syytä seurata ja mikäli vähäisiäkin koronavirukseen viittaavia oireita esiintyy, tulee täyttää oirearvio sähköisesti osoitteessa www.omaolo.fi. Oirearvion jälkeen sivu ohjaa tarvittaessa koronatestiin.

Koronatilanne Hattulassa on kokonaisuutena melko rauhallinen ja rokotukset etenevät. Nuorten rokotuskattavuus on kuitenkin vielä muita ikäryhmiä alhaisempi, joten varovaisuutta kannattaa edelleen noudattaa. Koronalle voi altistua etenkin sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan.

 

Viim. päivitetty 8.11.2021

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram