Siirry sisältöön

Parolan kampuksen 1. vaiheen tilanteesta

Kunnanhallitus ja rakentaja (toimitusjohtaja) tapasivat maanantaina 22.11. ja keskustelivat koulun rakentamisen etenemisestä. Kunta toi selkeästi esille, että emme ole tyytyväisiä suunnitteluvaiheen pitkittymiseen. Molemmat kuitenkin haluavat koulun valmistuvan mahdollisimman nopeasti.

 

Koulumoduulit alkavat olla suurelta osin valmiit tehtaalla ja niiden pystytys on sinänsä vain 3-4 päivän urakka. Rakennuspaikan valmistelu vaatii 3-4 viikkoa. Tällä hetkellä rakentajalla on lupa aloittaa maastotyöt, mutta varsinaista rakennuslupaa ei vielä ole myönnetty. Kunta edellyttää joitakin suunnitelmien tarkennuksia ennen varsinaisen rakennusluvan myöntämistä. Nämä on vaadittava tässä vaiheessa, ei rakennuksen valmistuttua. Kunnan saatua riittävät suunnitelmat, tullaan myös naapurikuulemiset toteuttamaan.

 

Kunnanvaltuuston päätös vuodelta 2020 edellyttää myös, että vanhoista 1960-luvun tiloista luovutaan nyt valmistuvan koulurakennuksen myötä. Kunta ja terveystarkastajat ovat sopineet, että 1985 ja 1999 valmistuneiden tilojen kunto selvitetään tarkemmin. Vasta tämän jälkeen on aika päättää näiden tilojen edellyttämistä toimenpiteistä.

 

Pekka Järvi

Vt. kunnanjohtaja

 


 

KOULUKAMPUS VAIHE I – ENSIMMÄINEN TYÖMAAKOKOUS

 

Kunnan, rakentajan ja päävalvojan ensimmäinen työmaakokous 26.11. klo 13.00. Sovitaan rakentamisen aikaiset pelisäännöt.

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram