Siirry sisältöön

Verkkosivuston käyttäjäkysely

 

Nykyinen hattula.fi verkkosivusto tulee vuoden vaihteessa kunnioitettavaan eskari-ikään. Ennen kuin sivustomme ehtii lähteä koulutielle, olemme napanneet sen päivitettäväksi suunnittelupöydälle. Niin verkkosivuston kuin koko viestinnän kehitysprosessi on käynnistynyt sisäisesti tänä syksynä. Tässä kohtaa kaipaamme sinulta, sivuston käyttäjältä palautetta nykyisestä sivustosta sekä toiveita tulevasta. Ajattelemme, että laadukas sivusto on yhteistyössä kuntalaisten kanssa toteutettu.

 

Kaikille avoin verkkosivustokysely on auki kahden viikon ajan ti 23.11. klo 23.45 asti. Jotta mielipiteesi puristaminen kirjalliseen muotoon kannattaisi, arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken kasan Hattula-tuotteita. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja he saavat valita tuotevalikoimasta mieluisat lahjat.

 

Kyselylinkki

https://forms.office.com/r/DNTmwiquWa

 

Kiitos jo etukäteen vastauksistanne. Kyselyyn tai verkkosivustouudistukseen liittyviä kysymyksiä tai kommentteja voi laittaa suoraan joonas.heikkila@eduhat.fi.

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram