Siirry sisältöön

Koronarokotusten ajanvaraus ruuhkautunut

Koronarokotusten ajanvarauspuhelin on erittäin ruuhkautunut eivätkä kaikki soitetut puhelut enää tallennu takaisinsoittopalveluun. Mikäli et ole saanut takaisinsoittoa 5 arkipäivän kuluessa, suosittelemme soittamaan uudestaan.

 

Tällä hetkellä ajanvarauskirjat ovat hyvin täynnä koko maakunnan alueella. Jo annettuja aikoja ei siirretä aikaisemmaksi, pyydämme ettei pyynnöillä ruuhkauteta puhelinpalvelua entisestään.

 

Toivomme malttia 3. rokotusten kanssa. Koronarokotusaikoja avataan runsaasti lisää tammi-helmikuulle heti kun rokotusten vaatimat järjestelyt on saatu varmistettua. Aikoja on mahdollista varata sähköisen ajanvarauksen kautta, mutta huomioithan, että ko. ajat täyttyvät nopeasti. Jos siis sähköisessä ajanvarauksessa ei näy vapaita aikoja, tarkista tilanne myöhemmin.

 

Muistathan myös tulostaa koronarokotustodistuksen Omakannasta. Soitto puhelinpalveluun vain, jos ei ole pääsyä Omakantaan esimerkiksi pankkitunnusten puuttumisen vuoksi.

 

Viim. päivitetty 10.12.2021

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram