Siirry sisältöön

Sattulan (Vihtolan) asemakaavan esittelytilaisuus 21.12.2021

Sattulan (Vihtolan) asemakaavan esittelytilaisuus 21.12.2021 alkaen klo 17:00 Hattula Golfin tiloissa, Hattulantie 547.

Tilaisuus on yleisölle avoin. Alueen asemakaavan suunnittelija arkkitehti Petri Ilmarinen esittelee tilaisuudessa valmisteilla olevaa asemakaavaa ja alueelle suunniteltuja toimintoja.

Tilaisuudessa noudatetaan viranomaisten ohjeita koronaturvallisuudesta, käsihygieniasta ja turvaväleistä. Valmistauduthan esittämään kysyttäessä koronapassin!

Ethän tule sairaana paikalle!

Asemakaavan tarkoituksena on mahdollistaa erillis-, yhdistettyihin ja rivitalomuotoisiin rakennuksiin perustuva ”50+” asuin- ja vapaa-ajan asuinalue, jolle sijoittuu n. 20-30 asuinrakennusta. Rakennuksiin voi sijoittua yksi tai useampia asuntoja rakennusta kohden. Kaava-alueelle sijoitetaan myös mahdollisuus palveluasumiseen tarkoitetulle rakennukselle tai suuremmalle asuinrakennukselle, jonka tiloissa on mahdollista tuottaa palveluja alueelle. Kaavassa tutkitaan samalla koko alueen kevyen liikenteen ja viheralueiden linjaukset, jotka tavoitteellisesti tukevat koko ympäröivän alueen toimintaa ja sen tulevaa kehitystä.

Asemakaavan kaavaluonnos on tulossa alkuvuodesta 2022 nähtäville ja kommentoitavaksi. Nähtäville tulosta kuulutetaan erikseen.

Kaava-asiakirjoihin on mahdollisuus tutustua koko valmistelun ajan kunnan verkkosivuilla osoitteessa: https://www.hattula.fi/palvelut/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/

Kaava-asiakirjat ja esittelymateriaali täydentyvät valmistelun edetessä.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram