Siirry sisältöön

Sisäilmatutkimusten tilanne yhteiskoulussa

Kunnanvaltuuston päätös 2020 edellyttää, että vanhoista 1960-luvun tiloista luovutaan uuden koulurakennuksen myötä. Vuosina 1985 ja 1999 valmistuneiden tilojen osalta päätökset tehdään, kun tutkimukset niiden rakenteiden kunnosta on suoritettu. Päätös tulee olemaan kunnan palveluverkon ja talouden kannalta merkittävä. Tätä päätöstä tehtäessä pitää päättäjillä olla riittävät tiedot.

 

Päätöksen pohjaksi tarvittava tieto hankitaan tutkimuksilla, jotka toimeenpannaan yhdessä terveysviranomaisten kanssa. Tuoreimmat syys- ja lokakuussa suoritetut tutkimukset on julkaistu yhteiskoulun alasivulla. Tällä hetkellä kunta ja terveysviranomaiset viimeistelevät jatkotutkimussuunnitelmaa ja tulokset odotetaan olevan käytettävissä viimeistään helmikuussa 2022.

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram