Siirry sisältöön

Aluevaalien ulkoäänestysmahdollisuus vaalipäivänä

Ennakkoäänestys keskiviikko 12.1.2022 - tiistai 18.1.2022

Ennakkoäänestys tapahtuu Juteinitalon (Kauppatie 3) sisätiloissa. Katso kellonajat Hattulan kunnan vaalisivulta.
Jos äänestäjä on karanteenissa, häntä suositellaan odottamaan vaalipäivän äänestystä.
Koronaohjeita aluevaaleissa.

Ulkoäänestysmahdollisuus vaalipäivänä 23.01.2022 klo 14:00-18:00 jokaisella neljällä äänestyspaikalla

Tartuntatautilain määräämässä karanteenissa tai eristyksissä olevan henkilön äänestys vaalipäivänä vaalipaikalla on mahdollista siinä tapauksessa, että hän on oireeton ja suojautuu asianmukaisesti kasvomaskilla. Ko. henkilöt voivat ilmoittautua etukäteen ulkoäänestykseen soittamalla vaalihuoneiston ovella olevassa julisteessa olevaan puhelinnumeroon.

Äänestys toteutetaan siten, että kaksi vaalitoimitsijaa ja vaaliavustaja tulevat vastaanottamaan ko. henkilön äänestyksen ulos (vaaliteltta/katos sisäänkäynnin lähellä). Äänestyksessä on huomioitava yli kahden metrin turvavälit. Vaalisalaisuus turvataan niin, että henkilön merkittyä äänestysnumeronsa vaalilippuun, toimitsija leimaa taitetun vaalilipun, äänestäjä sulkee leimatun lipun vaalikuoreen, jonka vaaliavustaja käy pudottamassa uurnaan. Äänestäjä ei missään vaiheessa tule sisälle vaalihuoneistoon.

Lue tästä lisää aluevaaleista Hattulan kunnassa.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram