Siirry sisältöön

Kuntosalit avataan, muiden liikuntatilojen sulku jatkuu

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 25.1.2022 linjannut koronarajoituksista.

 

Liikunta- ja vapaa-aikatilat

Kuntosaleja koskeva sulku päättyy ja kuntosalit avataan torstaista 27.1.2022 alkaen. Kuntosaleilla sallitaan enintään 10 henkilön samanaikainen oleskelu. Kuntosaleilla tulee noudattaa yleisiä terveysturvallisuusohjeita.

Huom! Terveysaseman omatoimiset kuntosaliryhmät eivät toistaiseksi pääse vielä alkamaan. Kävijöille ilmoitetaan erikseen, kun ryhmätoiminta voi jatkua.

Joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajeihin sekä muuhun vastaavaan liikuntaan käytettävät sisäliikuntatilat pysyvät suljettuina 9.2.2022 saakka. Myös jääkenttien pukuhuoneet, tanssipaikat ja kuorolauluun käytettävät tilat pysyvät suljettuina. Koronapassia ei voi käyttää rajoitusten vaihtoehtona.

Lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta on rajattu päätöksen ulkopuolelle. Suljetuksi määrättyjä tiloja voidaan käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan.

Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa on toimittava terveysturvallisesti noudattaen hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, välttämällä ylimääräisiä kontakteja sekä huolehdittava riittävistä turvaväleistä mahdollisuuksien mukaan.

Rajoitus ei koske lakisääteisten palvelujen toteuttamista, ammattiurheilemista, eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

 

Tapahtumat ja yleisötilaisuudet

Yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskevat kokoontumisrajoitukset ovat edelleen voimassa 23.2.2022 saakka. Niissä sisätiloja koskeva rajoitus on kymmenen henkilöä ja ulkotiloja koskeva rajoitus on 50 henkilöä. Toistaiseksi koronapassi ei ole käytössä.

 

Nuorisotilat ja nuorisotyö

Nuorisotyössä tehdään jalkautuvaa työtä, kunnes uusi nuorisotila avataan hiihtolomaviikon jälkeen viikolla 10. Etsivä nuorisotyö palvelee normaalisti. Ohjatussa ryhmätoiminnassa noudatetaan liikunta- ja vapaa-aikatiloja koskevia määräyksiä.

 

Kirjasto

Tilassa voi olla samanaikaisesti 10 henkilöä. Lehtisali avataan 27.1.2022. Kirjastoauto kulkee normaalisti reiteillään, mutta erityisesti koulupysäkeillä toivotaan opettajien huolehtivan, että ruuhkaa autoon ei synny.

 

Yksityistilaisuudet

Suositellaan, ettei yli 10 hengen yksityistilaisuuksia järjestetä.

 

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram