Siirry sisältöön

Liikunta- ja vapaa-aikatilojen sulku jatkuu 26.1.2022 saakka

 

Liikunta- ja vapaa-aikatilat

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 11.1.2022 jatkanut liikunta- ja vapaa-aikatilojen sulkua kahdella viikolla. Näin ollen tilat pysyvät Hattulassa suljettuina 26.1.2022 saakka. Koronapassia ei voi käyttää rajoitusten vaihtoehtona.

Lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta on rajattu päätöksen ulkopuolelle. Suljetuksi määrättyjä tiloja voidaan käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan. Ikärajaa on edellisestä päätöksestä muutettu niin, että kaikki viime vuonna 18 vuotta täyttäneet voivat osallistua harrastamiseen suljetuksi määrätyissä tiloissa. Aiemmin rajoitus koski vuonna 2004 syntyneitä ja sitä nuorempia lapsia ja nuoria.

Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa on toimittava terveysturvallisesti noudattaen hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, välttämällä ylimääräisiä kontakteja sekä huolehdittava riittävistä turvaväleistä mahdollisuuksien mukaan.

Rajoitus ei koske lakisääteisten palvelujen toteuttamista, ammattiurheilemista, eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

 

Hattulan kunta kannustaa hyödyntämään monipuolisia ulkoliikuntamahdollisuuksia. Liikuntapaikkoja koskevat tiedot löytyvät osoitteesta https://www.hattula.fi/palvelut/liikunta/

 

Tapahtumat ja yleisötilaisuudet

Yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskevat kokoontumisrajoitukset ovat edelleen voimassa 23.1.2022 saakka. Niissä sisätiloja koskeva rajoitus on kymmenen henkilöä ja ulkotiloja koskeva rajoitus on 50 henkilöä. Koronapassia ei voi käyttää rajoitusten vaihtoehtona.

 

Nuorisotilat ja nuorisotyö

Nuorisotyössä tehdään jalkautuvaa työtä 26.1. saakka tai kunnes uuden nuorisotilan remontti on valmis. Etsivä nuorisotyö palvelee normaalisti. Ohjatussa ryhmätoiminnassa noudatetaan liikunta- ja vapaa-aikatiloja koskevia määräyksiä.

 

Kirjasto

Tilassa voi olla samanaikaisesti 10 henkilöä. Lehtisali on suljettuna 26.1.2022 saakka. Kirjastoauto kulkee normaalisti reiteillään, mutta erityisesti koulupysäkeillä toivotaan opettajien huolehtivan, että ruuhkaa autoon ei synny. Koronapassia ei edellytetä asiakkailta.

 

Yksityistilaisuudet

Suositellaan, ettei yli 10 hengen yksityistilaisuuksia järjestetä.

Viim. päivitetty 12.1.2022

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram