Siirry sisältöön

Seudullinen matkailuyhteistyö tarjoaa koulutusta matkailuyrittäjille

Vastuullisuusvalmennukset

Vastuullinen matkailu on noussut yhdeksi Suomen matkailun myyntivaltiksi erityisesti kansainvälisillä markkinoilla. Vastuullisuus vaikuttaa kuitenkin yhä useammin myös kotimaisen matkailijan ostopäätökseen. Suomalaiset yrittäjät toimivat jo monella tapaa vastuullisesti, mutta kehitettävää löytyy omassa toiminnassa ja erityisesti vastuullisuudesta viestimisessä. Hämeenlinnan seudun matkailutoimijoille on nyt tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä vastuullisen matkailun polulle. Tarjolla on kolme valmennuspäivää ja lisäksi valmennuksiin osallistuville toimijoille Anu Nylundin yrityskohtaista sparrausta.

Ensimmäinen valmennus järjestetään verkossa, loput järjestetään PARKKI Business Parkissa, osoitteessa Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna.

  1. To 10.2.2022 klo 9-16, Vastuullinen Matkailu | STF-ohjelma step by step
  2. To 10.3.2022 klo 9-16, Oma-arviointi, lähtötilanne ja Kehittämissuunnitelma
  3. To 31.3.2022 klo 9-16, Vastuullisuudesta viestiminen. Terveysturvallisuus ja inklusiivinen matkailu viestinnän näkökulmasta

Valmentaja: Anu Nylund, Mood of Finland. Anu on pitkän linjan matkailun ja koulutuksen ammattilainen, jolla on laaja-alainen osaaminen vastuullisesta matkailusta ja sen kehittämisestä.

Ilmoittaudu vastuullisuusvalmennukseena

 

Viim. päivitetty 24.1.2022

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram