Siirry sisältöön

Ajanvarauksia koskevan tekstiviestimuistutuksen numero muuttuu

Kanta-Hämeen alueella lähetetään useimmista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin liittyvistä ajanvarauksista asiakkaille tekstiviestimuistutus. Muistutustekstiviesti on asiakkaille maksuton palvelu. Tekstiviesti ajanvarausmuistutuksesta tulee jatkossa +35845 alkuisesta matkapuhelinnumerosta. Aiemmin nämä viestit ovat tulleet lähettäjältä TervHoito. Lähettäjän muutos tehdään järjestelmätoimittajan toimesta arviolta viikolla 8-10. Muutoksen syynä on alueellisen palvelutarjonnan laajentuminen.

 

Kyseessä on vain muistutus. Mikäli et saa tekstiviestiä, se ei tarkoita, ettei aikaa ole varattu, eikä se vapauta peruuttamattoman poisjäännin maksusta. Muistathan vielä, että tähän muistutusviestiin ei voi vastata.

 

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram