Siirry sisältöön

Kanta-Hämeen tilojen sulkumääräykset kumotaan 5.2. alkaen.

Kanta-Hämeen liikunta- ja harrastustilojen sulkumääräykset kumotaan tästä päivästä (5.2.) alkaen. Nyt on sallittua käyttää tiloja siis myös aikuisten ryhmäliikuntaan ja harrastustoimintaan.
Hattulan salit ovat heti avoinna vuorojen mukaisesti.

Aikaisempi päätös koski 2002 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa.

 

Tartuntatautilain yleiset hygieniavaatimukset ovat voimassa tilojen käytössä edelleen.
Lisäksi Etelä-Suomen aluehallintovirasto arvioi parhaillaan Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kokoontumisrajoitusten lieventämistä. Virasto tekee tarkemman päätösharkinnan sairaanhoitopiiriltä pyydetyn lausunnon pohjalta. Päätös on tarkoitus tehdä arviolta maanantaina 7.2.2022 ja se tulisi voimaan heti tiistaina 8.2.2022.

 

AVIn tiedote:
https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69931681

 

 

Päivitys uutiseen 8.2.2022:

 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jonka myötä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueen yleisötilaisuuksien rajoituksia kevennetään. Lauantaista 5.2.2022 alkaen sisätiloissa järjestettävien tilaisuuksien osallistujamäärälle ei ole tiettyä enimmäisrajaa, jos osallistujilla on määritellyt istumapaikat.

 

Ulkotilojen tilaisuuksien henkilömäärää ei rajoiteta enää lainkaan. Jos sisätilassa järjestettävään yleisötilaisuuteen osallistuu yli 50 henkilöä, tilaisuuteen voi ottaa enintään puolet tilaisuuden enimmäisosallistujamäärästä kyseisessä tilassa. Lisäksi osallistujilla täytyy olla määritellyt istumapaikat. Alle 50 henkilön tilaisuuksia voi järjestää ilman istumapaikkavelvoitetta tai tilan kapasiteettiin nähden suhteellista enimmäishenkilömäärää.

 

Uudet rajoitukset ovat voimassa 5.-20.2.2022.

Viim. päivitetty 5.2.2022

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram