Siirry sisältöön

Hattulan liikuntaneuvonta -hanke käynnistyy

Hattulan liikuntaneuvonta -hankkeelle on myönnetty rahoitusta ja hankkeen valmistelut pääsevät toden teolla käyntiin. Hankkeen tarkoituksena on käynnistää Hattulan liikuntaneuvonta. Liikuntaneuvonnassa tavoitteena on, että asiakas motivoituu liikkumaan itselleen mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.

Ensimmäinen hankevuosi keskittyy liikuntaneuvonnan prosessin valmisteluun ja käytäntöjen luomiseen. Syksyllä käynnistyvässä pilottiryhmässä testataan ja hiotaan palveluketju sujuvaksi. Liikuntaneuvonnan prosessia tullaan toteuttamaan usean toimijan yhteistyönä. Yhteistyökumppaneita on jo kartoitettu sekä kunnan sisältä että kolmannelta sektorilta ja yrityksistä. Vastaanotto on valmisteluvaiheessa ollut erittäin positiivista. Liikuntaneuvonta koetaan tärkeäksi osaksi kunnan palveluvalikoimaa.

Rahoituksen hankkeelle myönsi Etelä-Suomen Aluehallintovirasto.

Viim. päivitetty 10.3.2022

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram