Siirry sisältöön

Rakennusjärjestysluonnoksesta pyydetään kommentteja 24.3.-14.4.2022

Viranomaisjaosto on saanut valmiiksi ensimmäisen luonnoksen Hattulan kunnan mahdollisesta uudesta rakennusjärjestyksestä. Rakennusjärjestysluonnos asetetaan nähtäväksi ja kommentoitavaksi 24.3. -14.4.2022. Jaosto toivoo kuntalaisten ja osallisten kommentoivan luonnosta. Mahdollisten kommenttien jälkeen viranomaisjaosto valmistelee rakennusjärjestyksestä virallisen esityksen.

Rakennusjärjestysluonnoksesta on pyritty tekemään rakentamista mahdollistava ja yksinkertainen. Uuden rakennusjärjestyksen perusteella viranomaisjaosto tulee laatimaan rakentamistapaohjeita, joilla pyritään helpottamaan ja sallimaan erilaisia rakennustoimenpiteitä. Rakentamistapaohjeita tullaan laatimaan esimerkiksi kevytrakenteisista rakennelmista, pihakalusteista, aitaamisesta sekä parveke- ja terassilasittamisesta. Rakentamistapaohje tonttipuiden kaatamisesta on jo laadittu.

Kommentteja rakennusjärjestysluonnoksesta voi toimittaa nähtävilläoloaikana rakennusvalvonnan sähköpostiin (rakennusvalvonta@hattula.fi) ja osoitteeseen Rakennusvalvonta, Pappilanniementie 9, 13880 Hattula. Lisätietoja rakennusjärjestysluonnoksesta antaa virka-aikana valvontainsinööri Pekka Rantanen (pekka.rantanen@hattula.fi, p. 050 4111 991).

Rakennusjärjestyksen uudistaminen

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram