Siirry sisältöön

Tenniskenttien käyttövuorot 2022

Hattulan tenniskentät ovat käyttökunnossa kaudelle 2022. Tenniskentät sijaitsevat Parolan keskuskentällä (Merventie 12). Paikoitus Marjahatun päiväkodin parkkipaikalla (Merventie 10).

 

Keväästä 2022 alkaen tenniskentille on mahdollista varata vuoroja vain kausimaksun maksamalla. Kausimaksu on hattulalaisille 75 € ja muille 150 €. Kausimaksua vastaan saat huoltorakennuksen avaimen. Huoltorakennuksesta löytyy tenniskenttien vuorojen varauslista. Kentälle voi varata yhden vuoron kerrallaan kirjoittamalla oman nimen varauslistaan.

 

Vuorot ovat varattavissa 2.5.2022 alkaen. Kausimaksu on henkilökohtainen (vähintään yhden pelaajan jokaisella varatulla vuorolla tulee olla maksanut kausimaksu). Mikäli tenniskentälle ei ole varauksia, kenttää saa käyttää vapaasti.

 

Lisätietoja tenniskenttien käyttövuorojen varauksesta ja kausimaksuista: https://www.hattula.fi/palvelut/liikunta/ulkoliikuntapaikat/tenniskentat/

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram