Siirry sisältöön

Lepaan suunnan osayleiskaava - yleisötilaisuus Tyrvännön kylätalolla 17.5.2022 klo 17

Hattulan kunnan elinvoimalautakunta linjasi viime vuoden syksyllä kaavoituksen toteuttamisjärjestystä. Lepaan suunnan osayleiskaavan laatiminen oli tuon listan kärjessä.  Muita ajankohtaisia kohteita ovat Lehijärvi-Armijärvi -osayleiskaavan ja Hattulan keskeisten alueiden (Parola) osayleiskaavan ajantasaistus.

Kaavoituksen kautta pyritään lisäämään ja vahvistamaan kunnan ja alueen elinvoimaisuutta. Kaavoitustyön aluerajaus noudattaa Tyrvännöntien suuntaa Rahkoilasta Petäykseen. Osayleiskaavan keskeisenä tavoitteena on määrittää em. suunnittelualueen maankäytön kehittymistä noin 20 vuoden aikatähtäimellä – esimerkiksi sitä, miten asumisen alueet tulevaisuudessa sijoittuvat tai missä ovat palvelujen ja elinkeinojen alueet. Tarkoitus on myös suunnitella mahdollisen kevyen liikenteen väylän sijoittuminen tulevaisuudessa.

Valmisteluvaihe on parhaillaan käynnissä. Kaavan laadinnasta pidetään yleisötilaisuus tiistaina 17.5.2022 Tyrvännön kylätalolla (Tyrvännöntie 1000). Tilaisuus alkaa klo 17:00. Kannattaa osallistua, näin suunnitteluun saadaan mahdollisimman laajasti myös alueen asukkaiden ja toimijoiden näkemykset.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram