Siirry sisältöön

Maksuttomat multigolf-ohjaukset perheille

Toukokuussa järjestetään neljä ohjattua multigolf-tutustumista perheille. Tule kokeilemaan Hattulan omaa lajia! Ohjaukset ovat maksuttomia.

 

Kaikki tarvittavat välineet ja ohjeet saat paikan päällä. Ennakkotietoja tai -valmistautumista ei tarvita!

Maksuttomat multigolf-ohjaukset järjestetään maanantaina 9.5., tiistaina 10.5., tiistaina 17.5. ja keskiviikkona 18.5. Ohjauksissa on joka kerta sama sisältö ja ne alkavat kello 18.

Ohjatussa tutustumisessa pääsette lyhyen opastuksen jälkeen kokeilemaan lajia yhdessä perheen kanssa. Ohjaaja neuvoo ja opastaa säännöissä sekä antaa vinkkejä peliin.

 

Multigolf on Hattulassa kehitetty laji, jossa pelaillaan frisbee-, futis- ja puistogolfia. Se soveltuu kaiken ikäisille. Tutustumiskertaan voikin tulla niin isovanhempien, naapurien tai ystäväperheen vanhempien kanssa.

 

Ohjaus järjestetään Hattulan Multigolfparkissa (Opinkuja 2, Parola. Sijaitsee Juteinikeskuksen alueella). Kokoontuminen radan ensimmäisen väylän aloituspisteellä.

 

 

Paikalle voi tulla myös ilman ilmoittautumista. Ilmoittautuneet ovat kuitenkin etusijalla siinä tilanteessa, että paikalle tulee paljon osallistujia. Ne jotka eivät ole ennakkoilmoittautuneet, voivat joutua odottamaan omaa pelivuoroaan.

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram