Siirry sisältöön

Hattulalaiset pyöräilivät puolet maapallosta

Lähes 20 tuhatta kilometriä pyöräiltiin Hattulan liikuntatoimiston järjestämässä tämän vuoden Pyöräilykampanjassa. Eläkeliiton Hattulan yhdistys pyöräili niistä eniten, liki kolmasosan. Joukkueessa pyöräili 10 jäsentä, joiden keski-ikä on 75,6 vuotta. Siinä mallia nuoremmille! Kuukaudessa tiimin jäsenet pyöräilivät 603 kilometriä keskimäärin.

Toiseksi eniten pyöräili nelihenkinen Töttöröö, tulos 560 kilometriä. Yhden miehen joukkue Metsien miehet sai kasaan 461 kilometriä. Komeita lukuja nämäkin.

Kampanjaan osallistui 12 joukkuetta, joissa oli jäseniä yhteensä 51. Toukokuun aikana kertyi pyöräilijöille yhteensä 19 990 kilometriä. Keskimäärin kampanjaan osallistuneet pyöräilivät kuukauden aikana 392 kilometriä, mikä tekee päivää kohti 12,6 kilometriä. Vuosi sitten kampanjaan osallistui vain kahdeksan joukkuetta, joissa oli yhteensä 36 jäsentä. Tuolloin he pyöräilivät hieman yli yhdeksän kilometriä päivässä. Eiköhän ensi vuonna taas paranneta hiukan?

 

Kuvassa on kuusi henkilöä, joilla on Team Hattula -mukit kädessä. Neljällä henkilöllä on myös polkupyörät ja pyöräilykypärät. Vihreäpaitainen nainen on ojentamassa voittomukia.
Voittajajoukkue vasemmalta: Anna Helander, Risto Mutanen, Heimo Säkkinen, Kyllikki Lasaroff, Ilona Korhonen ja Raija Ronkainen. Tilaisuuteen eivät päässeet Arja Kartano, Kaarina ja Orvo Kähärä, sekä Soile Parjanen. Kuvassa oikealla palkinnot luovuttanut Milla Saksa liikuntatoimistosta.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram