Siirry sisältöön

Hattulan Hurmaavat -hankkeessa syntyi Visit Hattula -logo

Uusi, raikas Visit Hattula -logo on valmistunut kaikkien hattulalaisten yritysten käyttöön. Logon on suunnitellut hattulalainen Marika Ijäs MI Suunnittelusta. Logo syntyi osana Hattulan kunnan hallinnoimaa Hattulan Hurmaavat -yritysryhmähanketta. Logosta on useita eri värivaihtoehtoja, joista yritys voi valita omaan brändiinsä tai tilanteeseen sopivan. Logosta valmistui myös vesileimaversio, jota voi käyttää valokuvan päällä. Logomateriaali löytyy Hattulan kunnan verkkosivuilta osoitteesta https://www.hattula.fi/palvelut/matkailu-ja-vapaa-aika/matkailu-ja-neuvontapalvelut/visit-hattula/

Hattulan kunta ylläpitää visithattula-sometiliä, joka kokoaa yhteen matkailijoiden, kuntalaisten sekä yrittäjien mielenkiintoisimmat tapahtumat, parhaimmat paikat ja mukavimmat hetket.
https://www.facebook.com/visithattula
https://www.instagram.com/visithattula/

 

Mikä Hattulan Hurmaavat?

Hattulan Hurmaavat oli matkailuyritysten kehittämiseen keskittynyt yritysryhmähanke. Mukana hankkeessa olivat Hattula Golf, Hatusen Liiketilat ja Inkalan Kartano. Hanke oli kaksivuotinen ja se päättyi huhtikuussa. Hanke osoitti, että hattulalaisilta matkailualan yrittäjiltä löytyy vahvaa yhteen hiileen puhaltamisen mentaliteettia. Verkostoitumalla ja yhteistyöllä yritykset kehittivät yhdessä palveluitaan, tukivat, kannustivat sekä auttoivat toisiaan. ”Matkailua kehittämällä luodaan elinvoimaa edistäviä vaikutuksia koko alueelle”, totesi Leila Ylitalo Inkalan Kartanosta.

Yritysryhmähanke erinomainen työväline yhteistyön lisäämiseen

Hattulan Hurmaavat -yritysryhmähanketta rahoitettiin Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. Yritysryhmän hanketuki on tarkoitettu kehittämispalvelujen hankintaan. Osa hankkeen kehittämistoimista on kaikille osallistujille yhteisiä, osa yrityskohtaisia. Julkisen rahoituksen osuus yritysryhmähankkeessa on 75 %. Osallistujat maksoivat kustannuksista itse 25 %.

”Yritysryhmähanke on joustava rahoitusväline, mutta kehittämistoimenpiteiden toteuttaminen vaatii yrittäjältä paljon omaa aikaa ja sitoutumista. Hattulan Hurmaavissa mukana olleet yritykset paneutuivat hanketyöhön kiitettävästi”, arvioi projektipäällikkö Tiina Heinonen.

Hattulan Hurmaavat

Hattula Golf, Anna Lindqvist, p. 040 746 7637

Hatusen Liiketilat, Pauliina Hatunen, p. 0400 017 022

Inkalan Kartano, Leila Ylitalo, p. 0500 767 150

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Tiina Heinonen, p. 0400 353 419

tiina.heinonen@proagria.fi

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram