Siirry sisältöön

Pikapalkitseminen

Varhaiskasvatuksen esimiehille on myönnetty pikapalkitsemiset työstä korona-aikana. Hattulan kunta pikapalkitsee henkilöstöä erityisistä suorituksista tasaisin väliajoin.

 

Haastavat koronantäyteiset pari viime vuotta he ovat tehneet hienoa tiimityötä sekä olleet tiiviisti henkilöstön tukena. Esimiehet ovat tehneet koko ajan fyysisesti töitä yksiköissä sekä paikanneet paljon myös poissaoloja ja näin lasten turvallisuus, henkilöstön jaksaminen sekä lain edellyttämät suhdeluvut on saatu pidettyä.

 

Varhaiskasvatus ei ole myöskään jäänyt korona-aikana miettimään, miten taataan edelleen laadukas varhaiskasvatus. Varhaiskasvatuksessa on toteutettu laaditun koulutussuunnitelman mukaiset koulutukset sekä siellä on myös pidetty uudella tavalla henkilöstön tyhy-illat viime syksynä ja keväänä. Varhaiskasvatuksen party-kyselyn tulokset olivat myös erittäin hyvät.

 

Esimiehet eivät ole korona-aikaan katsoneet milloin töitä tehdään, vaan sitä on tiiminä tehty silloin, kun on ollut tarvetta, on se sitten ollut ilta tai viikonloppu. Esimiestiimi on myös sitoutunut tekemään parhaansa varhaiskasvatuksen lasten ja henkilöstön eteen sekä luomaan myös omalta osaltaan Hattulan kunnan laadukasta palvelua lapsiperheille.

 

Varhaiskasvatuksen esimiehille on myönnetty pikapalkitsemiset työstä korona-aikana.

Viim. päivitetty 8.6.2022

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram