Siirry sisältöön

Rakennusjärjestysluonnos nähtävillä 6.6.-6.7.2022

Viranomaisjaosto on saanut valmiiksi luonnoksen Hattulan kunnan mahdollisesta uudesta rakennusjärjestyksestä ja päättänyt 24.5.2022 (§ 26) asettaa sen julkisesti nähtäville MRL:n 15 §:n ja MRA:n 30 §:n mukaisesti ja pyytää siitä tarvittavat lausunnot. Luonnos on asetettu julkisesti nähtäville 6.6.-6.7.2022.

Asiakirjoihin voi nähtävilläoloaikana tutustua kunnan kotisivujen lisäksi Hattulan kunnanvirastolla (os. Pappilanniementie 9, 13880 Hattula) 6.6.-6.7.2022 maanantaisin-keskiviikkoisin klo 9.00 – 15.00.

Mahdolliset mielipiteet rakennusjärjestysluonnokseen liittyen tulee jättää kirjallisesti allekirjoituksin varustettuna nähtävilläoloajan kuluessa viimeistään 6.7.2022 klo 15.00 mennessä. Mielipiteet tulee toimittaa osoitteella: Hattulan kunta, rakennusvalvonta, Pappilanniementie 9, 13880 Hattula tai sähköpostitse osoitteeseen rakennusvalvonta@hattula.fi.

Rakennusjärjestysluonnoksesta on pyritty tekemään rakentamista mahdollistava ja yksinkertainen. Uuden rakennusjärjestyksen perusteella viranomaisjaosto tulee laatimaan rakentamistapaohjeita, joilla pyritään helpottamaan ja sallimaan erilaisia rakennustoimenpiteitä. Rakentamistapaohjeita tullaan laatimaan esimerkiksi kevytrakenteisista rakennelmista, pihakalusteista, aitaamisesta sekä parveke- ja terassilasittamisesta. Rakentamistapaohje tonttipuiden kaatamisesta on jo laadittu.

Lisätietoja rakennusjärjestysluonnoksesta antaa virka-aikana valvontainsinööri Pekka Rantanen (pekka.rantanen@hattula.fi, p. 050 4111 991).

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram