Siirry sisältöön

Kierrättäminen ja puutarhajäte

Hyvinvointialueen työpajan ylläpitämä kierrätyspiste on avoinna ma-to klo 8-15 ja pe klo 8-13 osoitteessa Ratatie 4, 13720 Parola. Asemalla kierrätetään sähkö- ja elektroniikkaromua, metalliromua, akkuja, loisteputkia ja renkaita. Sekajätettä ja ongelmajätteitä, akkuja ja loisteputkia lukuun ottamatta, ei asemalla vastaanoteta.

Rahkoilan maankaatopaikka

Hattulan kunta on solminut käyttöoikeussopimuksen Rahkoilan maankaatopaikan ylläpidosta J. Koskenmäki Oy:n kanssa. Yritys huolehtii kaikkien Rahkoilan maankaatopaikalle kuuluvien jätteiden vastaanotosta, käsittelystä ja jalostamisesta.

Maankaatopaikalle saa tuoda puhdasta maajätettä, lehtiä- ja risuja aina aukioloaikojen puitteissa. Kiertokapulan perusmaksua maksaville kotitalouksille lehti- ja risupienkuormat on ilmaisia. Rahkoilassa myydään myös esimerkiksi lähialueilta tuoduista lehdistä kompostoitua multaa ja kaivuutyömailta tuoduista kivistä murskattua kiviainesta (molsaa).

Käyntiosoite: Pälkäneentie 850, Hattula

Puhelinnumero: 044 230576

Rahkoilan maankaatopaikka palvelee arkisin klo 8-16.

Rahkoilan maankaatopaikan verkkosivusto

Linkkejä

Kiertokapula
Yhteinen jätelautakunta
Kotitalouksien Rinki-ekopisteet

Viim. päivitetty 12.7.2023

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram