Siirry sisältöön

Puistot, liikunta ja venepaikat

Kunnan yleisiin alueisiin kuuluvat puistot, leikkipuistot, uimarannat ja venepaikat, liikuntapaikat, teollisuusalueet, maankaatopaikat ja soranottopaikka. Alueet pidetään kunnossa pääasiassa kunnan omana työnä.

Hoidettuja puistoja on noin 5 ha, leikkipuistoja 13 kpl. Kunnan hoidossa on kaksi luonnonnurmikenttää, 10 hiekkakenttää, yleisurheilukenttä, yhdistetyt tennis- ja salibandykentät, kaksi tekonurmikenttää sekä neljä monitoimikenttää tekonurmialustalla, joista kolmessa kaukalo ja yksi aidattu. Kesällä ylläpidossa on lisäksi neljä beach volley kenttää ja skeittiparkki / BMX-rata. Talvella ylläpidetään 10 jääkenttää, joista kolmessa kaukalo ja seitsemän avojäätä. Muita ulkoliikuntapaikkoja ovat pururata, n. 60 km:n latuverkosto ja hiihtomaa.

Liikuntapaikkojen osalta lisätietoja antaa Ari-Pekka Kulmala.


Venepaikat

Hattulan kunnalla on yhteensä noin 135 vuokrattavaa venepaikkaa, jotka sijaitsevat Mierolassa, Eerolassa, Poransaaressa ja Saarelassa. Venepaikkoja vuokrataan ensisijaisesti kuntalaisille ja kesäasukkaille. Mikäli paikkoja jää vuokraamatta, voidaan niitä vuokrata myös loppukauden ajaksi ulkopaikkakuntalaisille. Vapautuneet venepaikat jaetaan keväisin hakemusten perusteella. Vuokratun venepaikan edelleen vuokraus tai luovutus kolmannelle osapuolelle on kielletty venepaikan menettämisen uhalla. Venepaikat on tarkoitettu vain yhdelle veneelle kerrallaan.

Elinvoimalautakunnan vahvistamat venepaikkahinnat kesäkaudeksi 2022:

Saarelan, Poransaaren ja Eerolan venepaikat:
• puomillinen venepaikka 235,60 euroa
• puomiton venepaikka 186,00 euroa
• Saarelan soutuvenepaikka 62,00 euroa

Mierolan kotisataman venepaikat:
• puomillinen venepaikka, leveys 3,0–3,5 metriä 322,40 euroa
• puomillinen venepaikka, leveys 3,6–4,0 metriä 322,40 euroa
• soutuveneiden telapaikka 62,00 euroa

Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Venepaikkavarauslomake löytyy täältä.

Venepaikoista lisätietoa antaa Päivi Vuori.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram