Siirry sisältöön

Teemme yhdessä! -hanke

Työllisyyden palveluiden ja hankintojen kehittämishanke

 

Teemme yhdessä! Työllisyyden palveluiden ja hankintojen kehittämishanke (ESR) 1.2.2020-31.1.2022

Hämeenlinna, Janakkala ja Hattula kehittävät uusia ja yksilöllisiä työllisyyden edistämisen palveluita ja niiden hankintaa. Rakennamme asiakkaiden tarpeiden mukaan ketterästi ja joustavasti uusia ostopalveluita ja palvelukokonaisuuksia, jotka sovitetaan yhteen työvoimahallinnon palveluiden kanssa.

Palveluita kehitetään yhdessä henkilöstön ja kehittäjäasiakkaiden kanssa. Tärkeää on myös yhteistyö palveluntuottajien kanssa.

 

Uusi pienhankintojen malli käytössä

Käytössämme on dynaaminen pienhankintamalli, jonka avulla palveluntuottajana toimiminen on helppoa ja yksinkertaista. Dynaaminen hankinta ja yksilölliset palvelut mahdollistavat uusien markkinoiden syntymisen ja monituottajamallisen palvelutuotannon kehittymisen. Uusi dynaamisen hankinnan tapa edistää osaltaan seudullisen elinvoiman vahvistumista.

  • Dynaaminen hankinta = joustavaa pienhankintaa yksilöityä, asiakaskohtaista palvelunhankinta varten
  • TyöllisyysSampo on uusi Hämeenlinnan, Janakkalan ja Hattulan työllisyyspalveluiden dynaamisen hankinnan järjestelmä
  • Kunta julkaisee TyöllisyysSampossa osallistumispyynnön tarvittavasta palvelusta ja palveluntarjoajat voivat osallistua osallistumispyyntöihin koko pyynnön voimassaolon ajan
  • Osallistumisilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta
  • Kun osallistumisilmoitus on hyväksytty järjestelmässä, palveluntuottaja toimittaa oman palveluesitteensä lisättäväksi Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuille…tämän jälkeen palvelun tilaaminen voi alkaa.

 

Toiminnan ja kehittämistyön tukena toimii seudullinen EU-rahoitteinen Teemme yhdessä! Työllisyyden palveluiden ja hankintojen kehittämishanke.

 

Katso myös

Palvelut työnhakijalle

Tietoa hankinnoista palveluntuottajille

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram