Siirry sisältöön

PALVELUT TYÖNHAKIJOILLE

Työnhaun tehotreeni -palvelu

Työnhaun tehotreenissä työtä haetaan aktiivisesti asiakkaan ja palveluntuottajan yhteistyönä. Palvelussa kartoitetaan avoimet työpaikat sekä ns. piilotyöpaikkoja ja haetaan näitä tehtäviä sekä kontaktoidaan eri työnantajia. Osana palvelua valmistaudutaan haastattelutilanteeseen konkreettisesti haastatteluja harjoitellen. Tavoitteena on työllistyminen avoimille markkinoille. Kesto maksimissaan 3 viikkoa, 6-8h (vähintään kaksi tapaamista per vko).

Työnhaun tehotreeni -palvelua tarjoavat

Amiko Työkykypalvelut (pdf)

Eezy VMP (Henkilöstöpalvelu Syrjälä Oy) (pdf)

Go On Hämeenlinna (pdf)

HL-concept (pdf)

Hämeen Setlementti (pdf)

SunUra Oy (pdf)

Suomen Mentaalivalmennus Oy (pdf)

Tmi Isa Karlsson (pdf)

 

Stailauspalvelu

Palvelun tavoitteena on vahvistaa työnhakijan omaa ilmettä, antaa konkreettisia vinkkejä ja ideoita, jotka jatkossa helpottavat työnhakijan oman tyylin kokoamisessa ja tuoda varmuutta työhaastatteluun. Palvelusta voi myös saada päivitetyn kuvan esim. CV käyttöön.

Stailauspalvelua tarjoavat

Hämeenlinnan Clips Oy (pdf)

SunUra Oy (pdf)

Tmi Kirsi Häkkinen (pdf)

 

HYVÄT-ryhmät

Palvelun tavoitteena on, kehittää asiakkaan elämänhallintataitoja sekä edellytyksiä työllistymiselle. Tavoitteena on myös oppia asettamaan itselleen kehittymistavoitteita työkyvyn kehittämiseen ja omaksua valmiudet oman hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen.

Palvelua voidaan tuottaa erilaisissa teemaryhmissä. Palvelun kesto on maksimissaan 3 kuukautta, 1 krt/vko, 4h/pvä (yhteensä 14 krt)

Hyvät-ryhmät tarjoaa

Hyvinvoinnin palaset

Hyvinvoinnin palaset -palvelu tarjoaa tukea henkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Tätä kevyempää hyvinvointiin keskittyvää palvelua tarjotaan 6 tunnin kokonaisuutena ja palvelu on räätälöitävissä sekä yksittäisille asiakkaille kuin ryhmillekin.

Hyvinvoinnin palaset -palvelua tarjoaa

Fysio ilona Oy (pdf)

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys ry (pdf)

Hämeen Setlementti (pdf)

SunUra Oy (pdf)

Suomen Mentaalivalmennus Oy (pdf)

 

Irti veloista ja arkitalous haltuun

Irti veloista ja arkitalous haltuun -palvelun tavoitteena on selvittää asiakkaan velka- ja taloustilanne sekä tehdä suunnitelma ja tarvittavat toimenpiteet velka-asioiden hoitamiseksi. Velka- ja taloustilannetta selvitetään asiakkaan kanssa käytännön tasolla esim. erääntyneiden laskujen käsittely ja maksusuunnitelman tekeminen. Palvelussa tehdään asiakkaan kanssa tavoitteellinen taloudenhallinnan suunnitelma.

Irti veloista ja arkitalous haltuun palvelua tarjoaa

Forlex Partners Oy (pdf)

 

Siisti Koti

Siisti koti -palvelun tavoitteena on asiakkaan elämänhallinnan tunteen vahvistaminen sekä oman elintilansa siisteyden ylläpitämisen harjoittelu. Palvelussa asiakas oppii käytännölliset niksit ylläpitosiivoukseen ja irtaimen tavaran järjestelyyn. Tämä palvelu ei sisällä kotisiivousta vaan sen harjoittelua yhdessä siivousalan ammattilaisen kanssa.

Siisti koti -palvelua tarjoaa

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys ry (pdf)

Leenan kotipalvelu (pdf)

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram