Siirry sisältöön

Frisbeegolf

Hattulassa on useita frisbeegolfratoja, jotka sopivat eritasoisille pelaajille. Tällä sivulla esitellään Hattulan frisbeegolfradat. Hattulassa on myös kolme rataa, joissa on multigolf-mahdollisuus (frisbee-, futis- ja puistogolf). Pääset tutustumaan multigolfratoihin tästä.

Hattula DiscGolfPark

Hattulaan toukokuussa 2010 avattu DiscGolfPark sijaitsee aivan valtatie 3:n vieressä Parolanharjun kupeessa. A1-luokan Hattula DiscGolfpark on kilpa- ja harrastajatason 18-väyläinen frisbeegolfrata. Radan par on 57 ja kokonaispituus 1909 metriä.

Par-tulokset ja ratojen pituudet löydät Tee-taululta tai tästä linkistä.

Osoite: Lehijärvenrantatie, 13700 Hattula. Ajo-ohjeet: Merventieltä käännytään Ihalemmentielle, josta käännytään Lehijärvenrantatielle. Aja lyhyt matka Lehijärvenrantatietä, kunnes vastaan tulee kyltti "Hiihtomaa". DiscGolfParkin ensimmäinen tii alkaa Hiihtomaan parkkipaikan vierestä.

Parolannummen frisbeegolfrata

Parolannummelle heinäkuussa 2017 avattu uusi frisbeegolfrata on kilpa- ja harrastajatason 12-väyläinen frisbeegolfrata. Radan yleisluonne on mäkinen metsärata. Alkupään väylät ovat hieman lyhyempiä ja rata on loppua kohden haastava ihan kilpapelaajallekin.

Par-tulokset ja ratojen pituudet löydät Tee-taululta tai tästä linkistä.

Osoite: Parolannummentie 337, 13701 Hattula

Lepaan Frisbee-/multigolfrata

Lepaan 9-väyläinen puistorata kulkee hienoissa maisemissa järven rannalla. Vesikin on pelissä parilla väylällä. Pääosin helponpuoleinen, aloittelijoille hyvin soveltuva rata. Rata on myös multigolfrata ja siellä voi pelata frisbeegolfin lisäksi puistogolfia tai futisgolfia.

Par-tulokset ja ratojen pituudet löydät Tee-taululta tai tästä linkistä.

Osoite: Lepaantie 80, 14610 Lepaa

Pekolan Frisbee-/multigolfrata

Pekolan koulun yhteydessä sijaitsee 7-väyläinen metsärata. Radalla on frisbeegolfkorit sekä reiät futisgolfia ja puistogolfia varten. Pekolan radalla voit pelata tuulen kahinan ja linnunlaulun lomassa. Rata sopii erittäin hyvin nuoremmille pelaajille ja aloittelijoille.

Osoite: Aulangontie 629, 13900 Pekola

Petäyksen Frisbeegolfrata

Aloittelijaystävällinen 9-väyläinen metsärata Hotelli Petäyksen maastossa kauniiden järvimaisemien vieressä.

Par-tulokset ja ratojen pituudet löydät Tee-taululta tai tästä linkistä.

Osoite: Petäyksentie 35, 14620 Tyrväntö

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram