Siirry sisältöön

Laavut, kodat ja tulistelupaikat

Hattulan kunnan ylläpitämät:

Hattulan kunnan ylläpitämät laavut, kodat ja tulistelupaikat ovat Haljamin kota, Parolannummen Kimppalaavu, Hiihtomaan laavu, Tenholan linnavuoren laavu, Palssarin Pihkalaavu, Pappilanniemen grillikatos, Rauhalan kota ja Lepaan laavu. 

Puiden loppumisesta voit ilmoittaa numeroon: 0505187862

Haljamin kota

Kota sijaitsee Parolan pururadan parkkipaikan vieressä (Haljamintie 27) ja sinne on esteetön pääsy. Haljaminkota täytyy varata omaan käyttöön. Tulipaikan lisäksi kodasta löytyy sähkövalaistus sekä infrapunalämmitys. Varausavaimella on myös pääsy kodan vieressä oleviin puucee-käymälöihin. Huomaathan, että alueella ei ole juoksevaa vettä, eikä käsienpesumahdollisuutta.

Virallisten avajaisten myötä kota avattiin 9.9.2021 järjestöjen ja yksityisten kuntalaisten käyttöön varausperiaatteella. Lisätietoa varauksista Tilavaraukset-sivulta.

Haljamin kota kesällä. Kuvassa näkyy kodan ympärillä kulkeva pururata sekä rakennus, jossa on wc ja puuvarasto.

Pappilanniemen grillikatos

Pappilanniemen grillikatos sijaitsee Pappilanniementien päässä Vanajaveden rannalla. Grillikatos on yleisessä käytössä.

Parolannummen Kimppalaavu

Parolannummen Kimppalaavu sijaitsee Parolannummentien varressa. Laavu on yleisessä käytössä. Laavu sijaitsee sotilasalueella ulkoilureitin varrella.

Kimppalaavu on rakennettu yhteistyössä Nihattulan kyläläisten, Metsähallituksen, Varuskunnan ja Hattulan liikuntapalvelun kanssa.

Hiihtomaan laavu

Hiihtomaan laavu sijaitsee Lehijärvenrantatien varrella. Hiihtomaassa voit pelata kesäisin frisbeegolfia 18-väyläisellä huippuradalla ja talvisin laskea pulkkaa Hiihtomaan valaistulla mäenlaskualueella. Hiihtomaan laavu on Hattulan Ilvesreitin varrella. Puita löytyy parkkialueen viereisestä puurakennuksesta. Parkkialueella on lisäksi bajamaja.

Lehijärvenrantatie 220, 13720 Hattula

Tenholan linnavuoren laavu

Tenholan linnavuoren laavu ja tulipaikka sijaitsee linnavuoren juurella. Tenholan linnavuoren laavu sijaitsee talvipyöräilreitin, Ilvesreitin ja hiihtoreittien varrella. Autolla kulkiessa auton voi jättää parkkiin Suontaantien, Merventien ja Tenholantien risteyksen lähettyville.

Parkkipaikalta Tenholan linnavuoren juurelle on noin kilometrin kävelymatka. Parkkialue on merkitty karttaan punaisella.

Palssarin Pihkalaavu

Tietoja päivitetään keväällä 2023

Lepaan laavu

Tietoja päivitetään keväällä 2023

Rauhalan kota

Kota sijaitsee Pekolassa Ilamontien varressa. Kota on ensisijaisesti Pekolan metsäeskareilla käytössä, muuten vapaasti käytettävissä.

Muut tulistelupaikat: 

Lepaan kylälato, Vanajanniemen virkistysalue (Hämeenlinna), Käkye (Hämeenlinna), Lammassaaren laavu (Hämeen virkistysalue yhdistys), Eerolan uimarannan laavu (Pekolan kyläyhdistys)

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram